De keuze van ramen voor onze woning

De kwaliteits- en stevig kozijnen zijn nog een belagrijke factor om energie te besparen. Inderdaad is het warmteverlies via ramen een van de principale redenen voor het totaal warmteverlies. Het energieverlies via 1m2 aluminium kozijn is van 200 tot 600 watts. Dus stel je voor hoeveel energie is het nodig voor een raam van 4m2 .

Het is daarom ook belangrijk om goed je huis voor de rest goed te isoleren. Hierover lees je meer op Verbouwkosten.com.

Dat is niet typische alleen voor 1-beglazing ramen. Van 80 tot 160 watts verdwijnen zelfs via de nieuwe ventilatieramen per uur. Het kan nog condens ontsaat en in dit geval de warmteverlies overtreft tot 100 watts per meter. De grootste nadeel van deze ramen is dat ze volledig dichten de kamer. Aluminium ramen toestaan de toevoer van vrese lucht niet en je voel je als je kan niet ademen. Dat is zo genoemde lucht- en dampdoorlatende effect.

Maar je kan nog steeds op de kunstof kozijnen rekenen want bij dit variant ontstaat eigenlijk geen condens op de wanden en ook zijn ze meer effectief bij het warmteverlies. Natuurlijk het is afhankelijk van het type, het systeem en het model van het raam. De beste ramen en kozijnen voor jouw woning zijn de ventilatieramen. De kunstof kozijnen laten de vrese lucht in de kamer door en vormen geen condens in vergeleijk met andere soorten kozijnen.

Vandaag de dag kan je ventilatieramen en kozijnen kopen en ze zijn geschikt voor elke type ruimte of woning. de aluminium double thermal en de ventilatiekunstof kozijnen zijn de beste keuze voor iedereen. Ze leveren vrije luchtstorming en waterdamp. Als je heb al aluminium kozijn geplaatst en je heb het vacumeffect gezien bij het opnen van de ram dan er is een oplossing dit problem.

Je kan meer informatie krijgen over de nieuwe kozijnen en ramen bij de beste kozijnfabrikant.